Al 50 jaar lang leggen onze eigen vakmensen vloeren van topkwaliteit. Wij staan niet voor niets in de top van de vloerenbedrijven van Nederland. Een echte vloerenspecialist en gordijnspecialist ! Met onze service zorgen wij er voor dat onze klanten bij ons terug blijven komen.

 

Voorheen Scheltinga Wonen van Woustraat 103 tot 109 Amsterdam
 
 
 
Scheltinga Wonen is een bescherm merk.
 
 
Merkrechthouder is DM Terwisscha van Scheltinga 

 

Geregistreerd onder het nummer 0904608

 

Scheltinga Wonen
Buikslotermeerplein 137
1025 ET Amsterdam,
Nederland

Merkenbureau Bouma B.V.
Bahialaan 100 (2e verdieping - kamer 2.02)
3065 WC Rotterdam
Nederland

Woordmerk

SCHELTINGA

Klasse-aanduiding en opgave van de waren en diensten

Kl 35 Reclame; detailhandeldiensten; zakelijke bemiddeling bij de aan- en verkoop van meubelen en woonaccessoires, weefsels en textielproducten, tapijten, vloermatten, matten, linoleum en andere vloerbedekking en behang, niet van textielmateriaal al dan niet via internet; administratieve diensten; beheer van commerciële zaken; verkooppromotie, waaronder publicitaire acties; commercieel-zakelijke diensten; managementdiensten; marketing; advertentiebemiddeling; verhuur van advertentieruimte; administratieve diensten in het kader van het opstellen en het afsluiten van franchise-overeenkomsten alsmede advies over voornoemde diensten.
Kl 37 Reiniging-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden; advisering met betrekking tot de stoffering van binnenruimten.
Kl 42 Ontwerpdiensten (productontwikkeling); diensten van binnenhuisarchitecten; advisering met betrekking tot de inrichting van binnenruimten; diensten van binnenhuisarchitecten, waaronder (technische) advisering met betrekking tot de inrichting van woninginterieurs; ontwerpdiensten inzake woninginrichting; advisering met betrekking tot interieurontwerp, waaronder inzake woninginrichting en interieurinrichting; binnenhuisarchitectuur o.a. verband houdende met verlichting en interieur alsmede adviezen met betrekking tot binnenhuisarchitectuur met betrekking tot de lichthuishouding; ontwerpen van verlichting; binnenhuisarchitectuur o.a. verband houdende met kleur en interieur alsmede adviezen met betrekking tot binnenhuisarchitectuur met betrekking tot kleuren; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens via elektronische netwerken zoals internet; advies op het gebied van woninginrichtingartikelen.

Klasse-opsomming (00 = tot en met)

35 37 42

Datum inschrijving

10-11-2011

Datum publicatie depot

01-08-2011

Publicatiedatum van de inschrijving

10-11-2011

Status

Merk ingeschreven
 


Wijziging

Adreswijzigingen van houder

Wijzigingsnummer

1281753

Beschrijving van de wijziging

Adres gewijzigd in:
Daniëlle Maria Terwisscha van Scheltinga-Bout h.o.d.n. Scheltinga
Wonen
Buikslotermeerplein 137
1025 ET Amsterdam
Nederland.

Aantekendatum van de wijziging

04-05-2020

Publicatiedatum van de wijziging

11-05-2020

Status

Wijziging gepubliceerd