Marmoleum Click 90 x30 cm

933573 Trace of Nature Marmoleum Click

Eigenschappen Marmoleum Click 90x30 cm   De Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en...

Advies Prijs: € 97,00

935217 Withered Prairie Marmoleum Click

Eigenschappen Marmoleum Click 90x30 cm   De Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en...

Advies Prijs: € 97,00

935216 Pacific Beaches Marmoleum Click

Eigenschappen Marmoleum Click 90x30 cm   De Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en...

Advies Prijs: € 97,00

Linoleum vloer – marmoleum vloer Scheltinga Wonen

linoleum - schuine punten Een linoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, jute, houtmeel, kalksteen en natuurlijke kleurstoffen. Linoleum wordt ook vaak marmoleum genoemd. Linoleum is de productnaam en marmoleum is de collectienaam. Kiest u voor een linoleum vloer, dan kiest u dus ook voor een duurzame vloer met een krachtige uitstraling.

 

Linoleum wordt onder andere geproduceerd door Forbo Krommenie (Marmoleum Real, Marmoleum Vivace en Marmoleum Fresco), Tarkett en DLW (Marmorette en Colorette). Zij produceren linoleum vloeren in diverse uitvoeringen en dessins. Een goede ondervloer is bij een linoleum vloer zeer belangrijk. Deze dient in perfecte conditie te zijn voor het mooiste eindresultaat.

Wij verzorgen egalisatiewerkzaamheden met de meest hoogwaardige, projectmatig geschikte self-levelling egalisatieproducten, toegepast op milieuvriendelijk voorstrijken. Scheltinga Wonen Interieur

Een marmoleum vloer is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een mooie, decoratieve uitstraling. Marmoleum vloeren zijn hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud en in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wij kunnen vloeren leveren met een vochtisolatiesysteem, waardoor ze vochtbestendig zijn. Een geluidsisolerende of zwevende vloer behoort ook tot onze mogelijkheden.

Toepassingen van linoleum vloeren

Een linoleum vloer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In de kamer, hal, of als kantoorvloer. Hiervoor zijn diverse soorten linoleum vloeren verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Tevens leveren wij de linoleum vloer in speciale decoratieve uitvoeringen en wij kunnen vloeren leveren met uw logo, door middel van een Aquajet techniek.

Het onderhouden van een linoleum vloer

Linoleum vloerbedekking onderhouden is zeer eenvoudig. Linoleum is een duurzame, harde, hygiënische vloerbedekking, die gemakkelijk schoon te maken is. Voor het reinigen van een linoleum vloer zijn meerdere mogelijkheden. Wij kunnen u hierin adviseren en stemmen ons onderhoudsadvies onder andere af op het gebruik van de vloer. Wij bieden een totaalpakket aan met betrekking tot interieurprojecten. Ook voor PVC vloeren, marmoleum vloeren, tapijt vloerbedekking en wandafwerking kunt u bij ons terecht.